שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

27/07/2015 | 23:09 | מאת: טלי

האם תת פעילות של בלוטת התריס יכולה לגרום לחולשת שרירים, כולל השרירים הקשורים לעיניים? תודה.

לטלי שלום רב, תת פעילות בלוטת התריס הלא מטופלת ולא מאוזנת עלולה לגרום לחולשה כללית ועייפות. במצב מטופל ומאוזן- כל חולשה נובעת מסיבות אחרות אם מדובר בחולשה של שרירים מיוחדים- נא לפנות לבירור נוירולוגי. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס