דוסטינקס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

29/06/2015 | 22:06 | מאת: אורחת

יש לי גידול ביפופיזה שלא מפריש הורמונים. ייעצו לי ליטול כדורי דוסטינק 0.5מק"ג 4 כדורים בשבוע. לקחתי 5 חודשים כעת ביצעתי בדיקת דם לפרופיל הורמונלי. FSH 5.7 LH 4.5 אבל אסטרדיול יצא 820 שאלות: 1 האם מינון גבוה של דוסטינק (4 כדורים בשבוע)משפיעים על בדיקת דם של אסטרדיול? 2 האם דוסטינקס זה הורמון? 3 האם מינון גבוהה של דוסטינקס עלול לגרום לשגשוג תאי סרטן שד או אחר? 4 האם ערכים גבוהים של אסטרדיול מרמזים על סרטן? תודה

שלום רב, 1. האם מינון גבוה של דוסטינק (4 כדורים בשבוע)משפיעים על בדיקת דם של אסטרדיול?-לא. 2. האם דוסטינקס זה הורמון?-לא. 3. האם מינון גבוהה של דוסטינקס עלול לגרום לשגשוג תאי סרטן שד או אחר?-לא. 4 .האם ערכים גבוהים של אסטרדיול מרמזים על סרטן?-לא. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס