אוסטופורוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

26/04/2015 | 12:31 | מאת: יהודית

אני בת 62 וסובלת מאוסטופורוזיס וזה מתמקד באגן לקחתי כדורי פוסאלן עד לפני 3 חודשים ועקב בעיות שיניים ואני זקוקה לעקירות והשתלות הפסקתי לקחת היות ורופא שיניים לא הסכים לעקור לי שיניים ולעשות השתלות האם יש משהו שאני יכולה לקחת במקום הפוסלאן ושאוכל להמשיך בטיפולי השיניים?

ליהודית שלום רב. לפוסלאן ישנה השפעה ארוכת טווח, הוא נשאר בעצם לתקופה ארוכה. לכן, אם לקחת אותו מספר שנים, הפסקת של 3 חודשים לא פוגעת באפקט שלו במניעת שברים. תמשיכי בנטילה קבועה של תוסף סידן וויטמין D, עד סיום תהליך שיקום פה. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס