שינויים הורמונליים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/03/2015 | 13:16 | מאת: ג'וש

הי , אני בן 23 לאחרונה היה לי נפיחות וכאבים באחת הפטמות אבל הבנתי שזה נובע משינויים הורמונליים וזה אכן עבר אחרי כמה ימים. השאלה שלי היא, למה זה עדיין קורה, מה למעשה קורה בגוף ומה ההשלכות הפיזיולוגית של זה- שאני מודע ומרגיש אותן וכאלה שאני לא מודע ומרגיש אותן- מעבר לכאב ונפיחות המקומית . תודה רבה .

לגיוש שלום רב, לא ניתן ליעץ ללא בדיקה, לכן אני מציעה לך לפנות לאנדוקרינולוג במידה והתופעה חוזרת. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס