דוסטינק

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

02/03/2015 | 20:08 | מאת: שירן

לאחר שהתגלה גידול שפיר בהיפופיזה שלא מפריש הורמונים, הומלץ לנסות לקחת דוסטימק מינון מוגבר.נטלתי 3 חודשים דוסטינק הבעיה שכעת אין להשיג באף מקום דוסטינק!!! הרוקח אמר לי כי יש כדור שנקרא קבורתים. 1 האם נטילת קבורתים במקום דוסטינק יצור בעיה ?שהרי הגוף כבר התרגל לדוסטינק. 2 האםהחומר הפעיל זהה? 3 מה בעצם ההבדל בין 2 הכדורים??כי הבנתי שדוסטינק הרבה יותר מוצלח מקבורתים?

לשירן שלום רב, א.- את יכולה להשתמש בקבוטרים במקום דוסטינקס ללא שום בעיה. ב.- האםהחומר הפעיל זהה?- כן. ג.- מה בעצם ההבדל בין 2 הכדורים??- הכדורים מכילים אותו חומר פעיל ומיוצרים על ידי חברות תרופות שונות. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס