פענוח בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/01/2015 | 23:08 | מאת: רותם

אהלן! אני בת 31. בעקבות דימום בין ווסתי רופא הנשים שלי שלח אותי לעשות בדיקת הורמונים, כי הוא חושד שיש לי אי איזון הורמונלי. עשיתי בדיקה- ביום הרביעי של הווסת, ועכשיו הגיעו התוצאות ואשמח אם מישהו יוכל לפענח לי אותן: ESTRADIOL (E-2) : 201 pmol/L PROGESTERONE: <2 BETA-HCG: <5

רותם שלום רב, א.- האסטרוגן תקין. ב.השאר- אני לא רואה תוצאות הבדיקות, כי 2;lt& ו- lt;5& זה משהו לא קריא ולא ברור. ג.-בכל מקרה בדיקות אלו לא מספיקות לאבחנה של בעיה הורמונלית כלשהי, ויש לפנות לרופא לצורך המשך בירור ומעקב. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

28/01/2015 | 15:00 | מאת: רותם

אופס לא שמתי לב שכך זה יצא זה סימן של גדול מ-2 וגדול מ-5 (כנראה שהסימן עצמו לא נקלט במחשב)

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס