שבר חוליה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/12/2014 | 19:41 | מאת: ריטה

חולת אוסטאופורוזיס קשה. לפני שבוע תנועה לא טובה ובעקבותיה כאבי גב חזקים. כרגע נמצאת בבירור עם חשד לשבר חדש. האם מומלצת מנוחה או דווקא פעילות מתונה עדיפה במצב כזה?

לריטה שלום רב, א.- קודם כל להתייעץ עם אורטופד, ובמידה ואין צורך בהגבלת תנועות- לעשות את מה שהחולה יכולה ומה שלא גורם לה לכאב. ב.- במידה והחולה לא מקבלת כעת טיפול נגד אוסטיאופורוזיס- יתכן ונוחל לקלוט אותה למחקר שרץ כעת במחלקתנו. במסגרת המחקר תנתן תרופה חדשה בונה עצם, במידה ואין הוריות נגד למתן תרופה זו. אם זה יכול לענין אותכם- צרו קשר עמי דרך הפורום- תענו להודעה זו. בברכה, ד"ר ילנה סיגל ד

25/12/2014 | 17:00 | מאת: ריטה

ברקע טיפול במגוון תרופות לאוסטאופורוזיס (רובן נוגדות ספיגת עצם וגם פורטאו). הייתי שמחה לקחת חלק במחקר שלכם אבל כנראה שלא אתאים. תודה על התשובה

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס