calcium urine 24h

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

26/10/2014 | 16:53 | מאת: דנה

שלום רב, יש לי אוסטאופורוזיס והיום קיבלתי תוצאות בדיקת דם. ערך calcium urine 24h הינו 342 כאשר הערך המקסימלי התקין הינו 250. מבקשת לדעת : 1. אני לוקחת חצי דיזותיאזיד על מנת לשמור על רמת calcium urine 24h תקינה. האם כדאי להעלות את המינון לדיזותיאזיד שלם ? 2. כמה זמן בערך לוקח עד שרמת ה- calcium urine 24h יכולה להסתדר ?

שלום רב, א.- לא ניתן לתת המלצות טיפוליות דרך הפורום. נא לפנות לרופא. ב.- לא ניתן לדעת. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס