סידן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/10/2014 | 20:55 | מאת: משה

שלום כדורי הסידן ציטראט +די גם של סולגר גם של אלטמן מכילים משום מה ???? צבעי מאכל לא בריאים טיטניום דיאוקסיד . והמשקה של סופרב מכיל חומרי שימור גם לא בריאים סודיום בנזואט +פוטסיום סורבט יש איזה תוסף סידן - נטו סידן? יש באנטרנט המציעים כל מיני חלופות "נקיות" על מה את יכולה להמליץ מהם???לא איזה חברות אבל החומרים עצמם. תודה (לא קלציצו ודומיו שמכילים גם כל מיני....)

25/10/2014 | 21:33 | מאת: ד"ר עמיר בשקין

עדיף סידן מהמזון על פני סידן בטבליה

שלום רב, מסכימה שאדיף להגיע לצריכת סידן מומלצת של 1200 מג ממזון בלבד, ללא נטילת תוספים. אך אם לא מגיעים לצריכה יומית מומלצת ממזון בלבד- כדאי לקחת תוסף בכמות מתאימה לצורך להשלים צריכה יומית. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס