RELORA

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/10/2014 | 00:30 | מאת: יאיר

שלום האם התוסף הנ"ל מוכר לך? האם יש בו תועלת? האם בטוח לשימוש? עלול לשבש את המערכת ההורמונלית? התוסף מבוסס על הצמחים - magnolia officinalis phelodendron amurense (רלורה הינה תרכובת פטנטית המופקת מתערובת של קליפות מגנוליה ופלדונדרון. רלורה הינה פורמולה פטנטית המסייעת באיזון רמות הקורטיזול בגוף, הפחתת סטרס כרוני רלורה מסייעת באיזון אכילה רגשית. כמו כן מסייעת באיזון ושמירה על המשקל ואיזון תחושת התיאבון. ) וכן, האם יכול להיות לאדם הפרעות/חוסר איזון בהורמון הדחק קורטיזול על אף שבדיקת דם ורוק לקורטיזול בגדר הנורמה? תודה

ליאיר שלום רב, לא מכירה את התוסף. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס