פיענוח DXA של body composition

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

17/10/2014 | 20:45 | מאת: נתנאל

ביצעתי DXA של מרכיבי הגוף ופיזור רקמת השומן. תשובות רק בעוד חודש....בעע... שאלתי היא מי מפענח בדידקה כזו? האם כל אנדוקרינולוג מבין בזה....? לא מצאתי באינטרנט חומר על זה.... please help.... תודה!

שלום רב, הגעת לפורום אוסטיאופורוזיס. בבדיקת אנחנו משתמשיפ לצורך הערכת צפיפות עצם. את השאלות שלך אתה צריך להפנות לרופא שהיפנה אותך לבדיקה. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס