ctonel

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

31/08/2014 | 12:00 | מאת: סמדר

שלום לך פרופ' צופיה איש שלום וד"ר ילנה במשך 9 שנים נטלתי evista ע"י המלצת פרופ' איש שלום...לאחרונה לאור שינויים בבדיקות, הוחלט על נטילת actonel חודשי בשלב הזה טרם אושרה לי עקרונית התרופה ע"י הקופה והמליצו לי על תרופה גנרית לעת עתה (עד אישור רופא המחוז)....שאלתי האם אפקט התרופה החלופית יעיל כמו האקטונל? אודה לתשובתכן.

לסמדר שלום רב, א.- טיפול ב- Actonel לא דורש שום אישור באף אחת מקופות החולים. תרופה זאת רשומה במשרד הבריאות לטיפול אוסטיאופורוזיס, ללא צורך באישורים. ב.- תרופה גנרית בשם Ribone מותרת לשימוש באותן ההוריות כמו Actonel, החומר הפעיל זהה בשתי התרופות, וצפויה אותה השפעה לשתי התרופות. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

01/09/2014 | 08:42 | מאת: סמדר

תודה לך ד"ר ילנה

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס