תוספת לשאלה הקודמת- דיאבטיס אינסיפידוס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

20/08/2014 | 23:30 | מאת: תוספת לשאלה הקודמת

בנוסף יש לי כאבי ראש וכתפיים .. האם גלולות נגד הריון עלולות לפגוע במאזן הנוזלים בגופי? תודה השאלה היא המשך לשאלה ששאלתי לפני0 (דיאבטיס אינסיפידוס)

שלום רב, הגלולות כן עלולות לשנות מאזן נוזלים.הם בדרך כלל גורמות לצבירת נוזלים בגוף. אך גלולות מסוימות מכילות חומר שהוא משתן חלש,וגלולות אלו ככל הנראה לא מתאימות לך.מדובר בגלולות בשם yasmin ו- yaz. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס