דיאבטיס איניפידוס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

20/08/2014 | 23:28 | מאת: שלום רב

שלום רב, אני בת 26 וחולה בדיאבטיס אינסיפידוס תורשתי מלידה. עבר לי בתורשה מאמי. משתמשת בתרופה מינירין.. השפעת התרופה היא בערך ל12 שעות לעיתים יותר ולעיתים פחות והתרופה נלקחת ברגע שאני מרגישה שהשפעתה חלפה(תחושת צמא מוגברת) בימים האחרונים אני מרגישה שהתרופה משפיעהפחות ואני צריכה לקחת יותר מינירין (כל 6 שעות ) משהו כזה.. זה ממש מוזר לי ורציתי לשאול ממה זה יכול לנבוע? והאם זה יכול להיות קשור בשינויים הורמונליים של הגוף כי התחלתי גלולות נגד הריון חדשות.. בתודה מראש...

שלום רב, א.- אין קשר בין נטילת גלולות להשפעת מינירין. ב.-תפני בהקדם לרופא המטפל שלך לצורל ביצוע בדיקות. נטילת מינירין המינון עודף עלולה להיות מסוכנת. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס