שאלה לגבי חום

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

19/08/2014 | 12:24 | מאת: אלעד

קצת מוזר אבל אשמח לשמוע. אני בן 26 ובריא בד"כ. בשנים האחרונות אני סובל מחום, כלומר כל הזמן חם לי, אני מסתובב אפילו בחורף עם בגדים קצרים ובקיץ לא מסוגל בלי מזגן. שנה שעברתי אפילו עשיתי טיפול נגד זיעת יתר. האם יש משהו שאפשר לבדוק או לטפל או שזה סביר ? תודה

לאלעד שלום רב, כדאי לבדוק ספירת דם, ודברים שגרתיים בבדיקת דם ביוכימית, ותפקוד בלוטת התריס. לגבי דברים אחרים לבדוק- כדאי שהרואפא בבדיקה גופנית יתרשם, ויחליט האם יש צורך לבדיקות נוספות. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס