משאבת אינסולין

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

25/07/2015 | 20:58 | מאת: ליאת הלל

בני בן 11 לפני כחודש גילינו שיש לו סכרת נעורים,, כרגע נמצא בירח דבש רציתי לדעת מתי נוכל לעבור למשאבה ואיזו סוג של משאבה מומלצת לו?

שלום. אין כללים ברורים מתי ניתן לעבור למשאבה. הדבר תלוי בגישת הרופא המטפל, באורח החיים של המשפחה והילד, ביכולות המשפחה והילד וכמובן, ברצון המשפחה והילד. לגבי סוג המשאבה, גם כאן אין תשובה אחידה. לכל אחד מתאיםמה משאבה אחרת. מומלץ להפגש עם נציגי כל החברות ולהחליט מה הכי מתאים לילד ולכם כמשפחה מבחינת נוחות תפעול,שירות וכו. דר אסף אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות