סכרת גבולית?

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 13:08 | מאת: צביה יצחקי

בבדיקות דם שלי נמצא HEMOGLOBIN A1C- 6.3 בבדיקה ביתית פעם בשבוע בבוקר אחרי צום מגיע לפעמים ל104.לוקחת glucomin 850 mg abh שני כדורים ביום(בבוקר חצי כדור,צהריים חצי כדור ובערב כדור שלם). האם תוצאות אילו מראות על סכרת ?והאם להמשיך באותו מינון?(משתדלת לא לאכול מתוקים).אודה לתשובה מהירה צביה

02/05/2013 | 13:20 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום צביה סוכר בצום הוא אמנם גבולי אך זה תחת גלוקופאג. מה שחשוב באיזון סוכרת זה רמות הסוכר 2 שעול לאחר ארוחה. אם רמות אלה גבוהות מ 160 למרות המוגלובין מסוכרר כמעט תקין אנו מוסיפים תרופה במו ג'נוביה או איקראס שמכילים גם גלוקופאג במקרים מתקדמים יותר נותנים גם אינסולין אך אך לא בקטגוריה זאת

מנהל פורום טיפול בסוכרת