לא קיבלתי הנחיות מיוחדות

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

24/03/2015 | 15:31 | מאת: איילון

אני מתאמן בתל אביב , והרופא לא נתן לי הנחיות מדויקות לאימונים. איפה אני יכול למצוא און ליין הנחיות כאלו? אני יודע שיש עלון בדלפק של חדר כושר גוף ראשון, האם אוכל לסמוך על המידע? האם הוא קולקטיבי לכל הסוכרתיים או שמא עליי לשאול שוב את הרופא שלי?

25/03/2015 | 15:45 | מאת: ענת טימין

איילון שלום, אני ממליצה לפנות לייעוץ אישי אצל דיאטנית או רופא שמתמחה בסוכרת כדי שיתאים לך הנחיות מדויקות לפי הטיפול התרופתי שלך. אני לא חושבת שמידע כללי מעלון הוא מספיק, במיוחד לסוכרתיים. בברכה, ענת

מנהל פורום טיפול בסוכרת