שאלה חשובה!!!

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

27/01/2015 | 22:09 | מאת: רועי

האם שתיית משקאות קלים בכל יום יכולה להרוס את הכבד ולגרום לסכרת? אם שותים ביום משקה שמכיל 20 כפיות סוכר אז האם הסוכר גורם לנזק כלשהו?

28/01/2015 | 10:05 | מאת: ענת טימין

שלום, באופן ישיר שתיית משקאות קלים לא יכולה להרוס את הכבד, אבל זה יכול לגרום להשמנה שבעקבותיה יכולה להתפתח סוכרת. שתיית מיצים ממותקים גורמת להפרשת מוגברת של אינסולין מהלבלב, שיכולה לגרום בטווח הרחוק להשמנה ולסוכרת. סוכרת לא תגרם רק מעצם שתיית חצי ליטר ליום של משקה ממותק, אלא צריך לבחון את התזונה שלך בצורה מקיפה . בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסוכרת