עדשות מגע כחלק מהטיפול בעין העצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

29/10/2013 | 23:49 | מאת: אילן

לפני הרבה שנים הייתי אחד מהמשתתפים בניסוי של השיטה הזו בחברה שפיתחה אותו. אני זוכר שכדי לקבל שיפור משמעותי התבקשתי לעבור ממשקפיים לעדשות מגע בגלל ההבדל הענק בין העין הטובה לעין העצלה. מעבר לעדשות מגע הוא בלתי אפשרי מבחינתי למרות שניסיתי. האם טיפול זה ללא מעבר לעדשות מגע עדיין ייתן תוצאות?

שלום רב, השימוש בעדשות מגע הוא עצמו משפר את הראיה בעין העצלה. אם אינך יכול להרכיב עדשות מגע ייתכן שאפשר להוריד את המספר בלייזר או שתוכל לעשותו גם ללא עדשות מגע. ממליצה לך להיבדק, טלפון *3122. בברכה, ד"ר ליכטר.

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה