עין עצלה מגיל רך

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

28/10/2013 | 16:00 | מאת: אריה

יש לי עין שמאל עצלה מגיל שנה בערך [גם אמי סובלת מפזילה וגם האח שלה . אני כמעט ולא רואה בעיין העצלה בגלל ניוון עצב הראייה. כיום בגיל 62 האם ניתן להשתמש בטכניקה המוזכרת לשיפור הראיה? האם כדאי לעשות ניתוח ליישור העיין?

שלום רב, ניתן לבצע גם בגיל 62 טיפול נוירוויז'ן לעין עצלה. השאלה האם העצב מנוון לגמרי או שיש לו תיפקוד מסוים. ובקשר לשאלתך השניה, הטיפול נועד לשיפור איכות וחדות הראיה ולא ליישור העין בברכה, ד"ר ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה