האם יש ערובה להצלחה?

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

28/10/2013 | 10:54 | מאת: עופר

שלום ד"ר אני בן 47 עם עין עצלה ומרכיב משקפיים יש לי תמיד חשש שהראייה תיחלש בעין הבריאה ואשאר ללא כלום. ולכן הטיפול הזה מאוד מעניין אותי. לא ברור לי מידת ההצלחה ואחוזי ההצלחה? עלות הטיפול ואם יש כיסוי רפואי קופ"ח ביטוח פרטי? והחשוב מכל: מה אתם בעיניים מבטיחים למטופל? אשמח לקבל מידע טרם שאקבל החלטה בעניין עופר

שלום רב, טיפול נוירוויז'ן אינו טיפול פולשני המבוסס על גירויים נוירולגיים ספציפיים ואפקטיבים המעוררים את תאי הראיה במוח לראיה טובה יותר. חדות הראיה משתפרת בממוצע בשתי שורות בלוח הבדיקה ועוד משתפרים הראיה המרחבית (התלת מימדית) והניגודית. אחוזי ההצלחה לשיפור הינם מעל 90%. עלות הטיפול הינו כ-5,000 ש"ח כשחלק מחברות הביטוח הפרטיות מכסות זאת, ואם תירצה אתה יכול לקבוע בדיקת ייעוץ בטלפון *3122. בברכה, ד"ר ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה