שיטת הנוירוויז'ן- לד"ר ליכטר

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

26/10/2013 | 09:57 | מאת: חיפאית

שלום, השיטה שאת מטפלת בעין עצלה ומוסברת כאן- http://www.youtube.com/watch?v=UDkk0d6wNYI עד איזה גיל ניתן לטפל בשיטה זו? אם כן, מה הסטטיסטיקה אומרת לגבי סיכוי לשיפור? והאם יש סיכון כלשהו? נזק כלשהו לעין העצלה או לעין השנייה הטובה? הרי ברפואה אין כמעט בנמצא משהו יעיל וטוב, שאין בו סיכון /חסרון כלשהו. (גם אם זה לא נחשב כפולשני) אני בת 62+ , עם עין עצלה, בגיל 7-8 בערך העין הטובה היתה מכוסה כמה חודשים פלוס תרגילי עיניים , מה שכנראה לא שיפר את המצב. לפני כמה שנים בודדות אמרה לי רופאת עיניים שאין מה לעשות ! תודה

שלום רב, הטיפול נועד לאנשים עד גיל 65. הסיכון היחידי הינו נמוך מאוד והינו- כפילות ראיה. טיפול הנוירוויז'ן מבוסס על גירויים נוירולוגים ספציפים המעוררים את תאי העצב במוח האחראים על הראיה. הטיפול משפר את איכות הראיה, חדות הראיה, הראיה המרחבית הניגודית והשיפור נצפה במעל 90% מהמטופלים. בברכה, ד"ר ליכטר.

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה