פנייה לגבי ניתוח לתיקון פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

23/09/2013 | 10:21 | מאת: א

לפני כ-10 חודשים הייתי אצל רופא לפזילה במרפאה, הוא אבחן אצלי פזילה כלפי חוץ והוא נתן לי המלצה לפנות לניתוח (מסיבות אישיות לא יכולתי לטפל בזה ועכשיו אני יכול) איך אני פונה להתחיל את כל התהליך הזה? אני צריך לפנות שוב לרופא פזילה במרפאה ולהיבדק שוב בגלל שעברה תקופה מאז שנבדקתי? תודה מראש.

שלום! כמובן שעל מנת להינתח יש להיבדק שוב ע"י רופא עיניים מומחה לפזילה. יש למדוד את זוית הפזילה ולפיכך לתכנן את הניתוח המומלץ. כל טוב ובהצלחה! ד"ר רונית יגב

26/09/2013 | 17:04 | מאת: א

ואיך אני מתחיל את כל התהליך? למי אני צריך לגשת כדי לקבוע תור למרפאות חוץ בבית חולים?

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה