עין עצלה 10% ראיה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

17/09/2013 | 21:07 | מאת: אני

ילד בגיל 8 כרגע התגלה כתוצאה מבדיקה שגרתית בבית ספר שעין ימין הוא לא רואה בה לאחר בדיקה אצל רופא נתנו לו רטיה לחצי שנה הוא סירב לשים לאחר חצי שנה הגענו והרופא שלח אותנו לאופטמטריסט לבדיקה אנו חוששים ורוצים לדעת לגביי אופציות נוספות מה הכי טוב כדיי לשפר את הראיה בעין כמה שיותר בבקשה תשובה מודה מאוד

לאני שלום! המלצתי שבנך יבדק בהקדם ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ע"מ לבדוק את הסיבה לבעיית הראיה, כולל בדיקת הצורך במשקפיים. חשוב שבדיקת הרפרקציה (המשקפיים) תעשה עם טיפות ולא ע"י אופטומטריסט (ללא טיפות) ע"מ לבדוק בצורה מהימנה את את מידת הרפרקציה הנדרשת.לאחר מתן התיקון האופטי יהא צרוך בטיפולי סגירה של העין הטובה ע"מ לחזק את הראיה בעין עם הראיה הירודה. כל טוב וחג שמח! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה