עין עצלה מה מומלץ לעשות

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

07/11/2016 | 11:35 | מאת: אלמוג

היום הייתי אצל רופא העיניים לאחר שכבר 3 שנים אני רואה מטושטש בעין ימין. הרופא הודיע לי שיש לי עין עצלה אבל הראייה שלי די בריאה ולכן הדבר הכי טוב לעשות זה לא לעשות כלום אלא לחכות שהעין השמאלית גם תחלש ורק אז לשים משקפיים.אבל לומר את האמת הטשטוש די מפריע לי רציתי לדעת אם מישהו חושב אחרת וכן כדאי לי לטפל בזה ואיזה סוג של טיפול מומלץ?

שלום אלמוג! בשאלתך לא ציינת את גילך ומחלות רקע באם ישנן. מכיון שלדבריך ההפרעה בראיה קיימת רק כשלוש שנים, יתכן כי יש סיבה חדשה לתלונתך. הפרעות בראיה, כמו גם שינוי במספר של המשקפיים, יכולות להיות בשל סיבות שונות. למשל סוכרת, בעיה ברשתית כמו CSR ועוד. המלצתי לך לפנות שוב לרופא עיניים ולבדוק האם יש סיבה לתלונתך. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

12/11/2016 | 16:33 | מאת: אלמוג

אני בן 33 ורציתי לדעת אם טיפול בשיטת ה נוירו-ויז'ן הוא דבר כדאי? בנוסף עברתי ניתוח לפזילה בגיל 7 (אם זה קשור). ואמנם יש לאבא שלי סכרת אך אני בריא (נבדקתי לאחרונה)

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה