משמעות של אקזופוריה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

30/10/2016 | 22:18 | מאת: בת 27

היתי אצל רופא עיניים והוא רשם שיש לי אקזופוריה קומיטנטית מתגברת . מה זה אומר ומה המשמעות של זה? יש מה לעשות? פניתי בגלל קושי בקריאה .

שלום רב! אקסופוריה זו נטייה לפזילה כלפי חוץ, אשר נוטה להופיע במצבי עייפות וחולמנות.הרבה פעמים אנשים עם אקסופוריה נוטים לעצום עין בשמש. אקסופוריה הינה מאוד שכיחה. לעיתים באנשים אשר צריכים משקפיים למרחק (מיופיה) מתן התיקון האופטי מקטין את הנטייה לפזילה. המלצתי לך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה ע"מ להעריך את חומרת האקסופוריה ולפיכך הטיפול בה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה