התמכרות למשקפי שמש ביום

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

30/10/2016 | 22:10 | מאת: משקפוף

שלום רב לרופאים. אני בת 28 בריאה. ביום יום אני מסתובבת באזורים בהם קיים אור פלורוסנטי חזק אור זה לא כל כך נעים לי ולפעמים עושה לי כאבי מיגרנה ולכן אני מרבה להשתמש במשקפי שמש ביום יום כולל מבנה סגור. רציתי לברר האם השימוש במשקפי שמש באופן שוטף כולל בתנאים ללא שמש פוגע בראיה או בעיניים לטווח רחוק? מה ההשלכות של הרכבת משקפי שמש באופן תמידי? תודה רבה !

שלום רב! אין נזק עיני כהרכבת משקפי שמש בקביעות. אך, כדאי להבדק ע"י רופא עיניים ולבדוק מה הסיבה לתלונות שלך כשאת לא מרכיבה משקפי שמש. עכירות בקרנית או בעדשה למשל יכולות לגרום לסנוור. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה