בדיקה נוירולוגית

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

16/09/2016 | 13:34 | מאת: רותם

אני מנסה לחפש מידע על בדיקה נוירולוגית בגלל פזילה.. מה בדיוק עושים בה.. ואני לא מוצאת.. נשלחתי ע"י רופא עיניים לפני שלושה חודשים בגלל פזילה שפתאום התחילה לפני חצי שנה.. והיום נשלחתי שוב ע"י רופא משפחה כי הוא ראה שטרם ניגשתי לבדיקה, עם הסבר כמה זה חשוב ולא להזניח. ויש לי תור לנוירולוג כבר ביום ראשון בערב. אני חוששת מהבדיקה ואודה להסבר לגבי מהלך הבדיקה או קישור למאמר על מהלך הבדיקה.. תודה

שלום רב! בשאלתך לא ציינת את כוון הפזילה. בעיקרון, הבדיקה הנוירולוגית לא צריכה להפחיד אותך. הבדיקה לא כואבת. מטרתה לראות שאין בעיות של חולשה, בעיות של שיווי משקל וחסרים נוירולוגים שונים. לעיתים יש צורך בהדמייה של CT/MRI -ע"מ לבדוק את סיבת הפזילה הפתאומית. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה