פזילה וניסטגמוס בתינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

10/08/2016 | 15:06 | מאת: רועי

שלום היינו אצל רופא עיניים ולהלן התוצאות: ניסטגמוס עדין הוריזונטלי , פזילה ומספר 3.5 ללא צילינדר. הומלץ לנו על משקפיים לתיקון הפזילה ולגבי הניסטגמוס ניתוח בעתיד כדי למזער את זה. האם יש פתרונות אחרים? מזה אומר ניסטגמוס עדין? העיניים שלו רק מרצדות רועדות כזה ולא זזות ממש למעלה למטה. אשתי לחוצה שלא יהיה לו רישיון וכו. האם רטייה היא אופציה שוות ערך במקום משקפיים כמה שעות ביום? אציין שביצענו אולטראסאונד והכל תקין.

שלום רועי! הכוונה בניסטגמוס עדין -שהריצוד בתנודות קטנות. משקפיים יכולים לתקן את הפזילה. טיפולי סגירה נעשים כאשר יש עין עצלה, כלומר אותה העין פוזלת כל הזמן. הרטיות לא מפחיתות את הניסטגמוס ולעיתים אפילו מגבירים אותו. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה