שאלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

12/06/2016 | 21:52 | מאת: עדי

היי, בת 26, נולדתי פוזלת פזילה קלה מאוד, שהתבטאה חיצונית רק בזמנים שהייתי ממש עייפה. לא פגע בראיה (אין לי משקפיים). בשנ ץה האחרונה מאוד החמירה ונהייתה באופן תמידי כך שאני החלטתי לטפל בזה.. הלכתי לרופא עיניים והוא בתגובה רוצה שאלך לנוירולוג. האם פזילה מלידה שרק החמירה יכולה להחשיד לבעיה נוירולוגית? בדיקה נוירולוגית מרתי

שלום עדי! בשאלתך לא ציינת את סוג הפזילה שלך. בעקרון, פזילה שהיתה לא קבועה יכולה להחמיר, וזאת מסיבות שונות, כולל שינוי ברפרקציה למשקפיים. אם הפזילה היא שיתוקית, היא מחייבת ברור נוירולוגי. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה