פזילה חדשה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

09/05/2016 | 19:10 | מאת: נוי

שמתי לב (וגם התחילו להעיר לי) על פזילה בעין שמאל שלי, פזילה חדשה שלא הייתי מודעת לה קודם, העין לא השתנתה ואין לי תסמינים נוספים, האם זה דורש בדיקה והאם זה יביא להתדרדרות בראיה?

שלום נוי! לא ציינת את גילך ואת כוון הפזילה. פזילה במבוגרים, לא גורמת לפגיעה בראייה. (בילדים, פזילה יכולה לגרום להתפתחות עין עצלה). המלצתי לך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה ע"מ להעריך את הפזילה והטיפול בה. לעיתים, מתן משקפיים בלבד, יכול לתקן נטייה לפזילה. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה