פזילה פתאומית! מרגיש כמו שיתוק

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

21/02/2016 | 16:47 | מאת: אסתי

ערב אחד פתאום מרגישה שלא מצליחה להרים את המבט-לא מצליחה לגלגל את עיניים למעלה וכשאני מתאמצת להסתכל מרגישה פזילה נוראית! אני במצב שלא מצליחה להיישיר מבט כבר כמה ימים ככה ומתחיל לי כאבי ראש מהמאמץ אני לא יודעת מה לעשות מבוהלת מאוד הייתי אצל רופא עיניים ואמר שהכל בסדר מה זה יכול להיות????

לאסתי שלום רב! הינך מתלוננת כי את פוזלת, אך אינך מתלוננת על כפילות ראייה; ומכיון שרופא עיניים ציין כי הבדיקה תקינה, המלצתי לך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה ע"מ לבדוק את הסיבה לתלונתך. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה