עין עצלה שלא משפיעה על איכות הראיה באותה עין עצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

22/02/2016 | 19:20 | מאת: נוי

שלום , אני בן 17 ויש לי עין עצלה בצד שמאל ואני קראתי באינטרנט ואמרו שיש לסגור את העין החזקה ברטייה למשך 2-3 שעות וכך אכן אני עושה כבר 4 ימים ואין שינוי.. (אני רוצה שהתריס העליון שלי שנוטה כלפי מטה יעלה מעלה ויהיה במצב כמו של העין הלא עצלה שלי והם יהיו שווים במראה בגודלם) להמשיך עם הטיפול? ואם כן כמה זמן בערך אני צריך להמשיך עוד עם הטיפול?

שלום רב סגירת העין החזקה יעילה בילדים רק עד גיל תשע. לאחר מכן הטיפול לא הוכח כיעיל. לאחר גיל תשע ניתן לשפר את הראייה עי טיפול בשיטת נוירוויזן. אך הוא נועד לשיפור הראייה ולא שיפור במבנה או צורת העין. אין טעם להמשיך לכסות את העין החזקה. אם אכן ברצונך לשפר את הראייה ( ולא את מבנה העין) ניתן לקבוע פגישת יעוץ בכדי לדעת אם אתה מתאים 3122* כל טוב בהצלחה דר ליכטר

23/02/2016 | 20:54 | מאת: נוי (שואל השאלה)

קודם כל , תודה על ההתייחסות המהירה, מבנה העין ניתן לשיפור?

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה