שאלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

16/12/2015 | 15:01 | מאת: לימורבד

אני בת 38, פוזלת מינקות ולאחר 3 ניתוחים (האחרון בגיל 20) בחמש השנים האחרונות אני עם משקפיים – 10 פריזמות בכל עדשה הראיה שלי סבירה ולכן הבעיה היא בעיקר קוסמטית (העיין פשוט בורחת כל הזמן) שמעתי על שיטה של אימון הראיה על ידי אופטומטריסט האם השיטה עשויה לסייע לי? (המשקפיים לא מהווים פיתרון והבנתי שגם ניתוח לא יפטור אותי מהן)

שלום רב! בשאלתך חסרים נתונים רבים, כמו חדות הראיה, כוון הפזילה והניתוחים שעברת. מכיון שאת שמה פריזמות, יש לבדוק אפשרות של ניתוח נוסף.המלצתי לך לפנות לרופא עיניים מומחה לילדים ופזילה ע"מ לבחון את הטיפול הכי טוב עבורך. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה