טיפול בעין עצלה אחרי גיל 9.

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

04/12/2015 | 14:27 | מאת: ירון ט

לבני בן ה 9+ אובחנה עין עצלה, והרופא טען שאין טיפול בגיל הזה. האם להשלים עם רוע הגזרה או שניתן עדיין יש תקווה לתיקון. תודה ירון.

ירון שלום רב. הטיפול המקובל בעין עצלה בילדים הוא סגירת העין הטובה ומתן אפשרות לראייה ולפיתוח השבילים במוח לראייה בעין זו. בעשור האחרון פותחה שיטה חדישה לא פולשנית הנקראת נוירוויזן ובאמצעות גירויי מחשב ספציפיים היא מעודדת את תאי המוח האחראים על הראייה לפעול טוב יותר ועל ידי כך גורמת לשיפור הראייה. במידה ותרצו לשקול, ניתן לקבוע בדיקת התאמה בטלפון3122 * בברכה דר ליכטר

שלום ירון! ניתן לטפל בעין עצלה על רקע רפרקטיבי (בעיות של משקפיים) ולהגיע לתוצאות מצוינות גם מעבר לגיל 9 שנים ועד לגיל 15 וזאת גם בשיטות המקובלות -של מתן משקפיים וטיפולי סגירה. הדבר מצריך נחישות והתמדה. (זאת בנוסף לטיפול שציינה ד"ר ליכטר בתשובתה). כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה