ראיה פחות חדה בעין ימין

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

23/11/2015 | 22:17 | מאת: איריס

שלום רב, כאשר אני מכסה את העין השמאלית למס' דקות, אני מרגישה שיפור מה בראייה של עין ימין. נותחתי בלייזר לפני כ12 שנים, בת 41. אשמח לקבל המלצה והאם עלי להשתמש בטכניקה הזו של כיסוי עין שמאל ואם כן באיזה מינון והיכן ניתן להשיג רטייה לכיסוי עין אחת? בנוסף האם יש דרך אחרת (משקפיים אלקטרוניים וניכן משיגים). בתודה רבה!

שלום רב עצימת עין לשיפור הראייה עוזרת לשיפור הראייה בעין עצלה בילדים. לפי התאור שלך יתכן וקיים קושי במיקוד , או שהעין שאת סוגרת מפריעה לך בקריאה. אני מציעה שתבדקי עי רופא עיניים. בברכה ובהצלחה דר ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה