פזילה ופאציאליס

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

15/10/2015 | 22:14 | מאת: ורדה

אני בת 58 יש ךח פאציאליס ( בצד ימין ) מלידה ובאותו צד גם עין עצלה . לפני שנתיים עשיתי ניתוח לתיקון הפזילה (החוצה ) ובהדרגה הפזילה חזרה. האם יש טעם חנסות לתקן שוב או שהמצב בעצם לא ניתן לשיפור ? תודה

ורדה שלום! בעיקרון, ניתן לבצע ניתוח נוסף ע"מ לנסות לתקן את הפזילה. ישנם מספר גורמים המשפיעים על סיכויי הצלחת ניתוח לתיקון הפזילה ובכללם כמה העין עצלה. המלצתי לך, לפנות לרופא שניתח אותך ולהתייעץ עימו לגבי ניתוח נוסף. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה