עין עצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

22/06/2015 | 10:59 | מאת: אושרית

היי ד"ר , בהמשך לתשובתך, נבדקתי אצל רופא עינים והוא אמר שמדובר בעין עצלה. אני בת 13 . מה הטיפול הדרוש והאם אפשר לטפל ול"הציל" את המצב? תודה.

אושרית שלום! מתשובתך אני מבינה כי יש לך עין עצלה על רקע קוצר ראייה בעין אחת. במצב זה ניתן עדיין לטפל, וזאת ע"י הרכבת המשקפיים בקביעות וסגירות מרובות של העין הטובה. כאמור, למרות גילך, ניתן להגיע לשיפור הראייה, אך זאת באם תבצעי טיפולי סגירה בהקדם, בהתמדה ובנחישות. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה