עין עצלה בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

13/06/2015 | 12:00 | מאת: רנה

אני בת 66, טופלתי בעין עצלה לפני למעלה מ-58 שנה... ברטיה וגם בתרגול בבית ספר לראיה בשוויץ בסנט גאלן. דר רות שטיין. מאומה לא השתנה. משקפי ראיה עם דיאופטריה אינם מסייעים. עיני השניה ראתה 6/6, עם הזמן רואה פחות. האם יש מה לעשות??יש תקוה?

שלום רב כיום יש לנו שיטה חדשנית לטיפול בעין עצלה הנקראת נוירוויזן ומבוססת על גירויים ספציפים המעוררים את תאי המוח לשיפור תפקודי הראייה. באם תרצי לשקול תוכלי לבוא לבדיקת התאמה לראות ברם הטיפול יכול להתאים לך. *3122* בברכה דר ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה