פטוזיס

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

13/05/2015 | 19:11 | מאת: דני

בן 30, יש לי פטוזיס מולד בעין שמאל ובעין ימין מופיע רטרקציה של העפעף.האם הרטרקציה בימין מופיע עקב הפטוזיס בשמאל? בשמאל כנראה יש פזילה קטנה פנימה/קצת למעלה. אפשרי לעשות ניתוח משולב פזילה+פטוזיס בשמאל? אני חושב בגלל זה יש רטרקציה בימין והתיקון בשמאל יאזן אסימטריה. אני רואה טוב ללא משקפיים. בלוטת תריס תקין.

שלום רב! בד"כ לא מבצעים ניתוח של עפעף עם פזילה, ועפ"ר ניתוחים אלו מבוצעים ע"י רופאים בתת התמחויות שונות (פזילה ופלסטיקה).וגם איני רואה יתרון בשילוב הניתוחים המלצתי לך, לפנות לרופא עיניים המומחה לפזילה ובהמשך גם לפלסיקאי לבדיקה ושקילת ההתערבות הניתוחית כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה