חשש לעין עצלה אצל חיילת בת 19

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

05/05/2015 | 11:44 | מאת: מרינה

שלום רב שביתי עוד היתה בכיתה א,קיבלה משקפים (אף פעם לא עלה נושא של עין עצלה). אחרי שנתים שהיתה משתמשת במשקפים רק בשעורים, בגלל הפסיקה לשים אותן. לא התלוננה על ראיה לקויה. נושא חזר ביוזמתי, אחרי שבבדיקות של צבע לא נמצאה שום בעיה עם עיניים.כלום ! לקחתי אותה לרופא עיניים של הקופה, ששלח אותנו לבדיקות ממוחשבות של קרנית העין , שאחריהן לא הודיעו לנו על שום בעיה גם. הילדה בתפקיד מאוד אחראי בצבע, נדרשת לראיה מצויינת, מתלוננת על כאבי ראש וראיה לקויה. פנינו לאפטמטריסטית באופטיקנה שהודיעה לנו שילדה לא רואה בכלל בעין אחת! ויש חשש לעין עצולה (יש מכתב על כך) , קיבלנו משקפים לשיפור של ראיה בעין השניה בלבד. קשה לי להבין איך קורה מצב שלא מצליחים לגלות דבר כזה, אבל היתי רוצה להגיע לפגישה לקבל חוות דעת של מומחה בתחום ולהבין האם באמת מדובר על עין עצלה או שיתכן יש בעיה אחרת? אשמח לתשובה תודה ויום טוב

מרינה שלום! אכן, כדאי שביתך תיבדק.באם אכן הבדיקות של הצבא היו תקינות, יתכן שמדובר בירידה חדשה בראיה מסיבות שונות, שהן לא עין עצלה. כגון: בעיות ברשתית, בקרנית ובעדשה. לא ציינת את מקום מגוריך, אך אם נוח לך להגיע לבאר שבע, אשמח לבדוק אותה בשבע עיניים בבאר שבע. טל': 086267777 שלוחה 0. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה