פזילה חוזרת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

16/02/2015 | 23:15 | מאת: גדי

שלום ד"ר לפני כחצי שנה עברתי ניחוח פזילה (פנימה ולמעלה). היו לי 18 פריזמות. כפל הראיה ירד משמעותית לאחר הניתוח אבל לא לגמרי. מה שמדאיג זה שהכפילות חוזרת כשלושה חודשים לאחר הניתוח הפזילה חזרה ל6 ונכון לעכשיו היא כמעט 12 האם אפשר לתקן זאת בניתוח חוזר? תודה.

שלום גדי! באופן תיאורטי, ניתן לעשות ניתוח פזילה נוסף. אך פזילה עד 10PD נחשבת עפ"ר לתוצאה טובה. לעיתים מתן תיקון בפריזמות יכול לעזור. המלצתי לך, לפנות לרופא שניתח אותך, ע"מ לבדוק את התוצאה הניתוחית ולבדוק כיצד ניתן לעזור לך. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה