פזילה בגיל שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

06/11/2014 | 20:33 | מאת: אמא מודאגת

בני בן שנה וחודשיים. מגיל תשעה חודשים בערך שמתי לב שהעין השמאלית שלו נראית לפעמים מעט חולמנית. זה לא היה מורגש במיוחד, ורק אני שמתי לב לזה. לפני כשלושה שבועות הוא התחיל לפזול מידי פעם, ונראה שזה רק מתחזק מיום ליום. למה זה קורה, ואיך ניתן לטפל בזה??

06/11/2014 | 20:41 | מאת: אמא מודאגת

שהפזילה היא פנימית, ורופאת ילדים שראתה אותו אמרה שנראה לה שיש גם בעין הימנית מעט פזילה. אין לי מושג אם הראייה שלו נפגעה, לפעמים נדמה שהוא מסתכל קצת מוזר על חפצים שקרובים אליו, ולכן אני מודאגת.

שלום רב! על בנך להיבדק בהקדם. להופעת פזילה יש גורמים שונים ורק בבדיקה ניתן לאבחן מהו הגורם להופעת הפזילה בבנך. צריך לפנות בהקדם לבדיקה אצל רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה. כל טוב! ד"ר רונית יגב

29/11/2014 | 11:44 | מאת: אור

תלכי למרפאה בהדסה עין כרם דר אנטבי מנהלת מחלקה. הם מקצועיים מאוד במרפאת עיניים ילדים שם. יש טיפול ברטיות ועם הזמן יש שיפור בסד

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה