עין עצלה בגיל 46

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

07/09/2014 | 20:52 | מאת: שיר

שלום עברתי בדיקת ראיה והתאמת משקפיים בחודש מאי ומאז חלה הדרדרות בראיה והופעת כתמים סגולים לשבריר שניה במרכז שדה הראיה נדמה לי בעין שמאל שהיא גם העין העצלה שלי. בבדיקה במאי התאימו לי משקפי קראיה ב שמאל 2.75 עם חצי צילינדר ובימין 1.5. האם העין העצלה עתידה להמשיך ולהתדרדר? האם יש לחזור על הבדיקה? האם יש טעם לעשות תרגילים בגילי? תודה

שיר שלום רב, בגיל 40 חלה ירידה בראייה לקרוב (בקריאה) וזה דבר פזיולוגי. לגבי הכתמים הסגולים המופיעים עלייך להיבדק עי רופא עיניים, ובראותה הזדמנות לבדוק את הראייה. בברכה, ד"ר הניה ליכטר.

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה