פזילה שגורמת לראיה כפולה מול מחשב או טלפון

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

28/08/2014 | 00:47 | מאת: אריאל

יש לי בעין העצלה מספר 6 (לעין הטובה יש מספר ממש קטן) לאחרונה התחילה לי בעיה של פזילה מול מחשב או כשאני מסתכל על הטלפון... (הדלקתי מצלמה בזמן שהסתכלתי את הפלאפון וכשנהייתה לי ראיה כפולה שמתי לב שהעין העצלה מתחילה לפזול...) אני לא מרכיב עדשות ... יכול להיות שבגלל זה הבעיה?

אריאל שלום! חוסר תיקון במשקפיים או בעדשה במספר שיש לך, בהחלט יכולים להתבטא בפזילה, אשר מתגברת בהסתכלות לקרוב. המלצתי לך, להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה, ע"מ לקבל את המרשם המדויק למשקפיים/עדשות לפתור את בעייתך. כל טוב! ד"ר רונית יגב

24/09/2014 | 21:41 | מאת: אריאל

אפשר לתקן ראיה כפולה בלי משקפיים עם פריזמות ?

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה