פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

04/08/2014 | 17:41 | מאת: דרור

שלום דר, שמי דרור בן 31, סובל מפזילה מילדות. מרכיב עדשות מגע, מס 4.5 לאחר שלא נמצאתי מתאים לניתוח לתיקון (הייתי בסדרת בדיקות אצל מומחית לפזילת ילדים בביהח ברזילי), ברצוני לדעת איזה מס עליי להרכיב במשקפיים, אם בעדשות אני מרכיב 4.5 והן מתקנות את הפזילה מצויין? תודה..

דרור שלום! בשאלתך לא ציינת את סוג הפזילה שלך או האם יש לך קוצר ראיה או רוחק ראיה. בעקרון, משקפי פלוס מתקנים פזילה פנימה ומשקפי מינוס מתקנים פזילה החוצה.אם העדשות מתקנות את הפזילה, אזי משקפיים יתקנו אותה. פזילה המתוקנת ע"י עדשות/משקפיים אינה מצריכה ניתוח. עליך לפנות לאופטומטריסט להתאמה מדויקת של משקפיים,כאשר המספר מושפע מהמרחק של עדשות המשקפיים מהעיניים. בברכה, ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה