סחרחורות ממחשב

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

13/05/2014 | 23:29 | מאת: שגיא

שלום, אני כבר שנה סובל מסחרחורות בעבודה מול מחשב, בעבר עבדתי שעות רבות מול המחשב ללא בעיה. בשנה הזו עברתי מרופאי עיניים לאופטומטריסטים וחזרה, והחלפתי 4 זוגות משקפיים ללא הועיל. עובד בהתאם להנחיות במחשב כולל לקיחת הפסקות. כאשר אני מסתכל על מצגת ממקרן או מפנה את העיניים ימינה ושמאלה מספר פעמים במהירות התחושה זהה. אני בעל צילינדר ומספר גבוה במשקפיים. אחד האופטמטריסטים אמר ששריר העיניים שלי חלש, האם הדבר יכול להיות קשור לפזילה סמויה/ קושי למקד את העיניים? תודה

שלום שגיא! בשאלתך לא ציינת את גילך. אם גילך הוא מעל 40 ש'יתכן שתלונותיך נובעות מבעיית התאמה של משקפיים למרחק ביניים. (בין קרוב ורחוק). המלצתי להיבדק ע"י רופא עיניים ע"מ לבדוק את הסיבה לתלונותיך. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה