Gastric Adeno Carcinoma with signet ring cell comp

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

27/08/2014 | 11:35 | מאת: אינה רייטמן

שלום לפורום שמי אינה רייטמן ואימי בת 76 אובחנה לאחר קלונו וגסטרוסקופיה כחולת סרטן Gastric Adeno Carcinoma with signet ring cell comp לאחר בירור לגרורות לא נמצא שום דבר רק מספר תאונות בדרך שגרמו לה לסבל רב וימים ארוכים ומיותרים בבית חולים אני אישה עובדת רוב הזמן בנסיעות לחו"ל ואימא גרה לבד כיום היא עומדת לפני החלטה על ניתוח כיבה ואני לא יודעת האם הניתוח לא יגרום לה ליסורים נוספים והאם אין דרך אחרת כולל לא לעשות כלום ולתת לה להיות במצב הזה תודה לתגובהת יעוץ או המלצה על טיפולת מוסד רפאוית מנתח.....

29/08/2014 | 17:53 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב בכל מרכז רפואי גדול יש צוות שיוכל להחליט על הטיפול הנכון. מציע להתייעץ גם עם אונקולוג לפני החלטה על ניתוח. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן