אנדומטריזחס ורחם שהסתובב

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/11/2016 | 07:58 | מאת: אני

היי דוקטור, אתמול הרופאה אמרה לי שהיא איתרה סימנים לאנדומטריוזיס, הדבקויות וכו' ובנוסף עדכנה אותי "ברגישות תהומית" ש"כואב לי בסקס כי הרחם שלי הסתובב וזז והתכופף!" מה??? מה זה אומר? האם זה עלול להשפיע על קיום יחסי מין, על אןרגזמות, כאב, ופוריות? מלחיץ העניין הזה, ולא שאלתי כלום כי הייתי כל כך בהלם. עד כמה זה נפוץ שהרחם מסתובב , מה עושים והאם לפחד נורא ולחשוב על אימוץ ילד קוריאני? אחת שבלחץ... תודה):

אני מציע שתחזרי אליה ותקבלה הבהרות לגבי דבריה , אני לא אוכל לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה